Terug naar volgjezorg.nl

toestemming

toestemming regelen

U kunt hier uw toestemming regelen Wat is toestemming regelen?

U kunt op deze website uw toestemming geven of uw toestemming intrekken voor het beschikbaar stellen van uw medische gegevens voor raadpleging via het LSP.

Als u toestemming hebt gegeven, dan verwerkt uw huisarts of apotheek dat in uw dossier. Uw belangrijkste medische gegevens zijn dan beschikbaar voor andere zorgverleners. Bijvoorbeeld een waarnemend huisarts, apotheker of medisch specialist uit het ziekenhuis. Zij mogen uw gegevens alleen inzien als dat nodig is voor uw behandeling.

U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Zonder uw toestemming mogen andere zorgverleners uw gegevens niet inzien via het LSP. Ook niet in noodsituaties.
.

Wat moet u doen?

 • Geef uw keuze Wilt u uw toestemming intrekken?

  Kies dan voor Nee. U kunt uw toestemming altijd intrekken. U kunt ook altijd aangeven dat u toestemming wilt geven.

  Wilt u niet dat uw gegevens worden uitgewisseld via het LSP?

  Dan hoeft u niets te doen. Uw zorgverlener mag uw gegevens alleen met uw toestemming beschikbaar stellen voor raadpleging door andere zorgverleners.

  Ik heb in het verleden bezwaar gemaakt tegen het landelijk EPD. Moet ik nu iets doen?

  Als u bezwaar heeft gemaakt, dan hoeft u niets te doen. Uw medische gegevens kunnen niet worden geraadpleegd via het LSP.
  aan en klik op Verder.
 • Klik op Zoek opnieuw als u een andere zorgverlener wilt kiezen.

Belangrijk om te weten!

 • Als u toestemming geeft, dan verwerkt uw zorgverlener dat in uw dossier. Andere zorgverleners die gebruikmaken van het LSP kunnen uw actuele medische gegevens opvragen. Dat mag alleen als dat nodig is voor uw behandeling.

Zorgverlener

APOTHEEK KUYLMAN
Jan van der Heijdenstr 47
1223BG HILVERSUM
Apotheek

Maak hier uw keuze