DigiD met sms

U kunt op deze website gebruikmaken van DigiD met smsWanneer kan ik DigiD met sms gebruiken?

Om uw bericht digitaal te ontvangen, moet uw zorgverlener zich hebben aangemeld bij deze website.

Als uw zorgverlener zich nog niet heeft aangemeld bij deze website, kunt u hier uw toestemming regelen door een formulier in te vullen, te printen en aan uw zorgverlener te geven.

Als uw zorgverlener zich heeft afgemeld bij deze website, dan kunt u hier uw toestemming niet regelen. Neem dan contact op met uw zorgverlener.

Als u uw zorgverlener heeft geselecteerd, kunt u zien of u gebruik kunt maken van DigiD met sms en of u via deze website uw toestemming kunt regelen.

Houdt u er rekening mee dat uw inlogsessie bij DigiD met sms na een kwartier inactiviteit verloopt. U moet dan opnieuw inloggen.
.

Toestemming regelen

U kunt hier uw toestemming regelenWat is toestemming regelen?

U kunt op deze website uw toestemming geven of uw toestemming intrekken voor het beschikbaar stellen van uw medische gegevens voor raadpleging via het LSP.

Als u toestemming hebt gegeven, dan verwerkt uw huisarts of apotheek dat in uw dossier. Uw belangrijkste medische gegevens zijn dan beschikbaar voor andere zorgverleners. Bijvoorbeeld een waarnemend huisarts, apotheker of medisch specialist uit het ziekenhuis. Zij mogen uw gegevens alleen inzien als dat nodig is voor uw behandeling.

U kunt uw toestemming altijd weer intrekken. Zonder uw toestemming mogen andere zorgverleners uw gegevens niet inzien via het LSP. Ook niet in noodsituaties.
.

Wat moet u doen?

 • Geef uw keuze Wilt u uw toestemming intrekken?

  Kies dan voor Nee. U kunt uw toestemming altijd intrekken. U kunt ook altijd aangeven dat u toestemming wilt geven.

  Wilt u niet dat uw gegevens worden uitgewisseld via het LSP?

  Dan hoeft u niets te doen. Uw zorgverlener mag uw gegevens alleen met uw toestemming beschikbaar stellen voor raadpleging door andere zorgverleners.

  Ik heb in het verleden bezwaar gemaakt tegen het landelijk EPD. Moet ik nu iets doen?

  Als u bezwaar heeft gemaakt, dan hoeft u niets te doen. Uw medische gegevens kunnen niet worden geraadpleegd via het LSP.
  aan en klik op Verder.
 • Klik op Zoek opnieuw als u een andere zorgverlener wilt kiezen.

Belangrijk om te weten!

 • Als u toestemming geeft, dan verwerkt uw zorgverlener dat in uw dossier. Andere zorgverleners die gebruikmaken van het LSP kunnen uw actuele medische gegevens opvragen. Dat mag alleen als dat nodig is voor uw behandeling.

Maak hier uw keuzeAPOTHEEK LEKKERKERK BV
Burg van der Willigenstr 92
2941ES LEKKERKERK
Apotheek